"Exlusief wonen"

Wie zijn wij?

All Wood Construct bvba (AWC) is een relatief jong bedrijf. Wij zijn een team van jonge dynamische mensen met elk voor zich een jarenlange expertise zowel op technisch, esthetisch, architectonisch als commerciële voeling met het cliënteel. Onze jonge spirit garandeert een juiste aanpak in elke stijl of wens.

Overtuigd van de massieve houtbouw hebben wij hiervoor gekozen, een specialisatie binnen de bouwwereld.

Onze hoekverbinding die blind ingewerkt wordt heeft zijn degelijkheid en duurzaamheid door de jaren heen zeker bewezen.

Onze actieve aanwezigheid op de verschillende werkvergaderingen in onze sector verwijst naar ons progressief karakter en naar de door ons gestelde prioriteiten.

Door het gebruik van kwalitatief hoogstaande houtsoorten alsook van de afwerkings-producten menen wij te mogen stellen dat onze opgeleverde realisaties uw leven en dat van uw dierbaren zal veraangenamen en verbeteren.

Als massieve houtbouwer stellen wij gezondheid en milieu hoog in het vaandel. Ons volledig bouwsysteem, met zijn voordelen van de betere isolatiewaarde, weinig of geen vochtigheid in de woning, geeft een verhoogde gezondheidswaarde.

Door een bezoek aan een van onze gerealiseerde woningen, hopen wij u te overtuigen van onze vakbekwaamheid evenals van de gezondere levenssfeer.

Passieve houtbouw interieur Afgewerkte passieve houtbouw

Bouwen met All Wood Construct

Doordat onze mensen samen met uw architect de werf volledig opvolgen, rechtstreeks contact met u onderhouden, ontstaat er geen kloof tussen u, bouwheer en ons, constructeur. De samenspraak blijft op hetzelfde niveau. Zo realiseren we samen uw droomhuis.

Onze bouwwijze

Doordat uw ruwbouw woning, volledig op maat verzaagd in een container of vrachtwagen wordt aangevoerd en ter plaatse wordt opgebouwd, kan de bouwtijd tot een minimum herleid worden.

Het systeem genoodzaakt geen uitdrogingsperiode, wat de definitieve bouwduur fors inkrimpt. U kan dus veel sneller van uw droomhuis genieten en de andere kosten, zoals huur en eventuele lening, beperken.

Bij ons, All Wood Construct, hebt u de keuze om te kiezen voor een formule van ruwbouw, ruwbouw – winddicht tot de volledig afgewerkte formule van sleutel op de deur. Alle mogelijke tussenstappen zijn mogelijk en bespreekbaar.

Opbouw project massieve houtbouw

Offerte nodig?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Contacteer ons